Smartlog v3 » Mikkels blog om sportens verden » Blodprop I Lungen
Opret egen blog | Næste blog »

Mikkels blog om sportens verden

En 12-årig dreng skriver om sportens verden.

Blodprop I Lungen

23. Feb 2012 20:12, mikkelsblog

Simon Jensen fik sig en grim besked af lægerne, da han igår blev undersøgt for det, de formodede var en svær lungebetændelse. I stedet viste det sig, at han havde fået en blodprop i lungen.

En livstruende situation, der kunne have kostet ham livet, og som han uforvarende har spillet og trænet med. En ubehagelig melding, der har chokeret Simon Jensen og resten af Kolding IF, fortæller hans træner, Peter Bredsdorff Larsen.

- Det er klart, at når nu han kommer fra en uge med rigtig god træning, hvor han egentlig følte, at han var på vej fremad, er det selvfølgelig en chokerende melding at få. Også fordi det ikke har været godt for ham at træne med den blodprop.

- Det har været rigtig farligt. Vi er alle sammen rigtig glade for, at Simon er i live, siger han til DR Sporten.

Den 27-årige forsvarsspiller er indlagt på hospitalet, og han kan se frem til en lang periode, hvor han blandt andet skal tage blodfortyndende medicin, så lægerne kan lokalisere, hvor blodproppen er opstået.

Derfor kommer han heller ikke til at spille mere i denne sæson, hvilket bliver et stort tab for Kolding, der i øjeblikket ligger nummer to i ligaen efter AG København.

- Hvis vi ellers kan se os fri af det, der er sket, så er det en rigtig stor bet for Kolding IF. Simon er en nøglespiller for os, og han har en stor del af æren for, at vi ligger nummer to. Især hans gode forsvarsspil er vigtigt, siger Peter Bredsdorff Larsen.

 

 

 

 

 

kilde dr.dk

Nettets billigste DVD og BLU-ray udvalg

Danmarks største salg af sportsudstyr

Trænger du til ekstra penge så klik her

Trænger du til en ny mobil

Vil du tjene ærlige og hurtige penge - så klik her

Tags

Relaterede